Logo

Zoveel dierenleed in ons eigen land

In de Nederlandse vee-industrie is het welzijn van dieren slechts bijzaak. Miljoenen slijten hun leven onder erbarmelijke omstandigheden in sombere, overvolle stallen. Wil jij ook dat hier een einde aan komt? Help ons dan!

Lees meer

Wakker Dier komt op voor de dieren

De overheid stelt economische belangen boven het dierenwelzijn van dieren in de vee-industrie. Daarom schudt Wakker Dier met spraakmakende campagnes bedrijven en consumenten wakker. Zo zorgen we dat zij kiezen voor diervriendelijker geproduceerde zuivel, eieren en vlees.

Quotes

Ik vind het jammer dat veel mensen kiezen voor de makkelijkste weg als ze hun boterham beleggen. Ze weten vaak niet wat ze veroorzaken met hun keuze. Dat wil ik graag veranderen, door met onze campagnes te laten zien wat er achter de gesloten staldeuren in ons land gebeurt.

Anne Hilhorst, manager campagneteam
- Anne Hilhorst, manager campagneteam

Onze acties werken

We nemen geen blad voor de mond en gaan 100% voor resultaat! Met onze doelgerichte aanpak boeken we concrete successen, en krijgen miljoenen dieren écht een beter leven.

Mogen de dieren op jou rekenen?

Als Wakker Dier op jouw (maandelijkse) bijdrage mag rekenen, kunnen wij meer campagnes voeren, meer mensen wakker schudden en meer dieren een beter leven geven. Mogen de dieren op jou rekenen?

Vul dan het formulier in. Bedankt!

Sluiten

Bekijk hier onze privacyverklaring, informatie over incasso's en veelgestelde vragen.