Logo

Het leven van een varken in Nederland

Maar liefst 12 miljoen varkens leven in Nederland in krappe stallen zonder stro of buitenlucht. Veel dieren zijn daardoor gefrustreerd en worden onderling agressief. Om verwondingen te voorkomen, ondergaan ze pijnlijke ingrepen, vaak zonder verdoving. Help jij deze intelligente dieren een beter leven te geven?

Lees meer

Deze varkens verdienen een beter leven

Deze varkens verdienen een leven in een natuurlijke omgeving. Daarom willen we dat de varkens naar buiten kunnen en dat er in de stal voldoende ruimte en afleiding is. Dit is een grote stap naar onze droom voor de varkens!

Onze acties werken

Met jouw donatie voeren we campagne en zorgen we ervoor dat supermarkten meer varkensvlees met 2 of 3 sterren aanbieden in plaats van alleen vlees met 1 ster of zelfs zonder. Want dan kunnen de varkens naar buiten en hebben zij meer ruimte en afleiding. En dan houden de biggetjes hun staartjes. 

Mogen de dieren op jou rekenen?

Als Wakker Dier op jouw (maandelijkse) bijdrage mag rekenen, kunnen wij meer campagnes voeren, meer mensen wakker schudden en meer dieren een beter leven geven. Mogen de dieren op jou rekenen?

Vul dan het formulier in. Bedankt!

Sluiten

Meer informatie over onze gegevensverwerking.