Logo

Het leed dat plofkip heet

In 6 weken van kuiken naar vleeshomp

De ‘plofkip’ is ontstaan door ziekelijk doorfokken omwille van goedkoop vlees. In amper 6 weken wordt een kuikentje opgepompt tot een vleeshomp van ruim 2 kilo. Daar komt bij dat ze met 18 tot 20 anderen op een vierkante meter wordt gepropt in een dichte stinkende stal. Help jij mee om hier een einde aan te maken?

Lees meer

Wakker Dier komt op voor de dieren

De overheid stelt economische belangen boven het dierenwelzijn van dieren in de vee-industrie. Daarom schudt Wakker Dier met spraakmakende campagnes bedrijven en consumenten wakker. Zo zorgen we dat zij kiezen voor diervriendelijker geproduceerde zuivel, eieren en vlees.

Onze acties werken

We nemen geen blad voor de mond en gaan 100% voor resultaat! Met onze doelgerichte aanpak boeken we concrete successen, en krijgen miljoenen dieren écht een beter leven. 

Mogen de dieren op jou rekenen?

Als Wakker Dier op jouw (maandelijkse) bijdrage mag rekenen, kunnen wij meer campagnes voeren, meer mensen wakker schudden en meer dieren een beter leven geven. Mogen de dieren op jou rekenen?

Vul dan het formulier in. Bedankt!

Sluiten

We leggen je gegevens vast ter uitvoering van je donateurschap en om je te informeren over onze activiteiten. Lees meer in onze privacyverklaring.

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Akkoord