Logo

Jumbo: stop met vlees aansmeren 

Steeds meer supermarkten helpen klanten die vaker plantaardig willen eten. Maar supermarkt Jumbo gaat niet mee met zijn tijd en blijft ook dit jaar ongegeneerd veel vlees verkopen. En dat terwijl zo’n grote speler juist het goede voorbeeld moet geven. Daarom roepen wij Jumbo op: stop met vlees aansmeren.

Lees meer

Schaamteloos vlees opdringen is niet van deze tijd 

We weten inmiddels allemaal dat minder vlees beter is. Voor onze gezondheid. Voor het milieu. En vooral voor de miljoenen dieren die na een kort en ellendig leven in de vee-industrie op een bord eindigen. Niet voor niets willen veel mensen al meer plantaardig eten. Maar zij worden tegengewerkt door supermarkten die zijn blijven hangen in het tijdperk van de schaamteloze vleespromotie. Zoals Jumbo – een van de grootste vleesverkopers van Nederland.

Onderteken de oproep

Hoogste tijd dat Jumbo zijn verantwoordelijkheid neemt. Daarom sturen we de directeur elke dag een e-mail met de oproep om in 2024 nou eens écht werk te gaan maken van minder dier en meer plant. Vind jij ook dat Jumbo nu echt aan de bak moet? Vul dan het formulier in en zet je naam onder de oproep. Samen slepen we Jumbo mee naar een plantaardiger toekomst.

Sluiten

Wakker Dier verwerkt je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van deze actie naar de Jumbo. Lees hier ons privacystatement.