Logo

Doorbreek het taboe op minder vlees

Toenmalig minister Schouten van Landbouw blokkeerde eigenhandig het onderwerp ‘minder vlees eten’ in een klimaatcampagne van de overheid. Nu haar opvolger, Henk Staghouwer, niet langer minister is, neemt Carola Schouten zijn positie waar. Een uitgelezen kans voor ons om haar zelf aan te spreken op haar gedrag!

Stuur de minister een e-mail

Stuur haar een email, en laat weten dat we het taboe op minder vlees eten niet langer pikken. Als je het formulier invult, dan zetten we jouw naam onder de e-mail. Die versturen we meerdere keren per dag aan de minister. Hoe meer namen onder de mail, hoe meer impact!

Dit is de e-mail:

Beste minister Schouten,

Minder vlees eten is één van de meest effectieve dingen die mensen kunnen doen voor het klimaat en de dieren. Daarom vinden wij het schokkend en schandalig dat u dit belangrijke onderwerp eigenhandig heeft geblokkeerd in de campagne ‘iedereen doet wat’.

Wij roepen u op: doorbreek het taboe op minder vlees eten en geef dit onderwerp alsnog een prominente plek in de campagne!

Mede namens Wakker Dier,

[alle voornamen van de ondertekenaars]

We gebruiken je e-mailadres om je een bevestiging te sturen en om dubbele deelnemers te voorkomen. Lees hier ons privacystatement.