Logo

Al 13.117 mensen hebben gemaild
13.117

Eendjes mogen zelfs niet zwemmen

Alle eendjes zwemmen in het water. Maar niet in de vee-industrie. Daar zitten ze in potdichte stallen. Zonder water om in te zwemmen. Terwijl ze dat simpelweg nodig hebben. Het zijn tenslotte watervogels. Eis jij samen met ons zwemwater voor de eendjes? 

Lees meer

Eenden hebben recht op zwemwater

Eenden gebruiken zwemwater om te zoeken naar eten, te zwemmen en zich te poetsen. Allemaal natuurlijk gedrag waar ze volgens onze beste advocaten recht op hebben. Maar de vee-industrie pakt alles af wat ze eend maakt. Zonder zwemwater krijgen ze last van vieze ogen, neusgaten en veren. Ook hebben ze vaker pijnlijke ontstekingen en wondjes. En de inspectie? Die weigert in te grijpen.

Zet de nieuwe minister aan het werk

Minister Wiersma van BBB gaat over de vee-industrie... We zetten haar aan het werk. Meerdere keren per dag sturen we een e-mail met een duidelijke oproep: handhaaf de wet en geef de eendjes zwemwater. Zet jij jouw naam er ook onder? Hoe meer namen, des te krachtiger onze oproep.

Sluiten

Wakker Dier verwerkt je gegevens voor onze administratie en om je op de hoogte te houden van deze actie naar de minister. Lees hier ons privacystatement.